Gratis fragt ved køb over 350 kr. (fragt fra kun 25 kr.) 🚚

3 Nye Designs


For første gang i 2020 præsenterer vi nye designs.

Vi præsenterer her 3 nye designs som alle kommer til at koste 199,- og som vi selvfølgelig sender gratis på 1-3 dage, som altid 😊

På det seneste har der været super travlt og vi er derfor glade for at vi endeligt kan offentliggøre de 3 nye designs, som vi håber vil blive taget godt imod.

Som man allerede kender Miin Bottle, så holder vores vandflasker vandet koldt i 24 timer eller kaffe og té varmt i 12 timer, takket være teknologien med dobbeltisolerende rustfri stål som alle vores vandflasker er lavet af.

Som noget helt nyt har vi også prøve at lave et design hvor både selve flasken og låget fremstår 100% i farven sort. Derudover lancerer vi en lidt lysere udgave af vores bestseller Teaktræ, som helt sikkert også bliver populær. Og til sidst, et lidt mere tropisk inspireret design, med tropiske grønne blade på en lys hvid baggrund, som vi har fået inspiration fra vores populære Tropisk Flamingo design til at skabe.

Vi præsenterer derfor de 3 nyeste Miin Bottle designs som:

Blackout - fremstår som 100% sort, fra top til bund.

Jungle - tropisk inspirerede grønne blade på en lys baggrund.

Lys Teak - med inspiration fra teak, i en lidt lysere udgave.

Med plads til en halv liter er der rigeligt plads til at få slukket tørsten, og med vores nye designs kan du gøre det med stil!

Check vores 3 nye designs ud og bliv klar til sommeren ved at shoppe din favorit.

3 nye Miin Bottle designs - Blackout, Jungle og Lys Teak vandflasker

Har du ikke allerede bestemt dig for om det skal være en af vores 3 nye designs, kan vi også anbefale at tage et kig i Miin Bottle shoppen for at udforske alle vores vandflasker, og måske kan du finde et af vores andre designs, som overbeviser dig om at fuldende din stil inden sommeren begynder ☀️

Måske mangler du alligevel en smule inspiration til at vælge DIT favorit design. Vi kan anbefale at du læser nogle af de mange anbefalinger af Miin Bottle før du beslutter dig - måske du kan bruge det som en smule inspiration. 

Trustpilot Miin Bottle

Miin Bottle logo

________________________________________________________________

Vil du også være sikker på at være opdateret med nyt om Miin?
Følg Miin på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook- eller Instagram-ikonet nedenunder - det er her vi poster det nyeste nye.
 
   Det bedste,
   Miin Bottle Teamet