Gratis fragt ved køb over 350 kr. (fragt fra kun 25 kr.) 🚚

Om Miin


"Vi vil være med til at eliminere forbruget af engangsplastik"

Miin Bottle startede i 2018 med en drøm om at løse to problemer med ét produkt og vi arbejder stadigvæk hen imod en verden med bedre produkter - hver dag.

Som det første danske mærke med 100% fokus på vandflasker i rustfri stål der holder vand iskoldt i 24 timer, i vores unikke designs, tilbyder Miin Bottle i dag stadigvæk vores originale designs fra 2018, men vi introducerer også helt nye designs, 3 gange om året.

Nedenunder billedet får du vores unikke historie om hvordan Miin blev skabt, hvordan vores mission blev til, og hvilke to problemer vi drømte om at løse.


Historien fra vores grundlæggere om hvordan Miin Bottle blev skabt:

 

"Da vi startede Miin ville vi være med til at eliminere plastikflasker fra naturen. Én efter én. 

Derfor er vores mission i dag at skabe en bedre verden igennem mindre forbrug af engangsplastik. Vi kan godt se at det er et ambitiøst mål, men vi tror på at det kan lade sig gøre - skridt for skridt.

Vi savnede samtidigt en flaske i et modeværdigt design som vi ville vise os selv frem med sammen med andre - en flaske vi kunne være stolt af at eje.
Derfor ville vi skabe en flaske som samtidigt skulle performe ud over det sædvanlige, fordi vi tror på at hvis man har koldt vand hele dagen, så drikker man også mere vand, lever sundere og køber færre plastikflasker.


 Miin Bottle favicon Besøg vores shop for at finde dit eget personlige yndlingsdesign fra Miin.
 Miin Bottle favicon Eller find svar på de mest almindelige spørgsmål under vores FAQ.

Miin Bottle Trustpilot