Gratis fragt ved køb over 350 kr. (fragt fra kun 25 kr.) 🚚

3 tips til brug og vedligeholdelse


Vil du også gerne have glæde af din Miin Bottle vandflaske i mange år?

Det forstår vi godt!

Her i Miin Bottle teamet har vi nemlig sat os ned for at finde vores bedste tips og idéer frem så du nemt kan få glæde af din Miin Bottle i endnu længere tid end du nogensinde havde forventet. Vi håber dermed at vi også kan inspirere til nogle nye anmeldelser af Miin Bottle.

Vi har samlet vores bedste idéer i 3 punkter herunder.
Hvis du selv har nogle gode tips og tricks, så er du helt sikkert også velkommen til at dele dem med os.

1. Tag din Miin Bottle i brug på en god måde.

Før du bruger din Miin Bottle for første gang anbefaler vi at du renser både ydersiden og indersiden med en neutral sæbe og en blød svamp. På den måde er du sikker på at få taget din Miin Bottle i brug på en god måde. På den måde sikrer du dig også at vandet får en dejlig ren smag lige fra den første tår af din nye Miin Bottle vandflaske.

2. Udnyt 100% af thermo-teknologien i din Miin Bottle.

Når du bruger din Miin Bottle til varme drikke, som kaffe og té, så er vores bedste tip at du fylder flasken næsten helt op til låget. Vær dog opmærksom på at du ikke hælder for meget i, så låget ikke kan lukke.

Ved at fylde din Miin Bottle op til et par centimeter under låget får du på den måde den maksimale effekt ud af thermo-teknologien i din Miin Bottle. Det holder både din kaffe/té varm hele dagen og du får udnyttet thermo-teknologien i din Miin Bottle med 100% i mange år.

3. Rengør din Miin Bottle jævnligt.

Det kan være en super god idé at rense din Miin Bottle omhyggeligt et par gange om måneden - alt efter hvor meget den bliver brugt. Vær dog opmærksom på at din Miin Bottle ikke må komme i opvaskemaskinen og vi anbefaler derfor at du vasker flasken i hånden og bruger en flaskerenser. Derudover kan et alternativ til plastikposer, såsom en mulepose, for eksempel også gøre det lettere at transportere sin Miin Bottle flaske så den holder bedre på længere sigt. 

Du kan også med fordel bruge almindelig eddike en gang om måneden til at rense flasken med. Brug blot 1-2 dråber sammen med varmt vand og lad låget blive ved siden af din Miin Bottle flaske. Lad det så stå i en halv times tid, skyl efter med en hel del vand, og lad flasken tørre hvorefter det kan være en god idé at skylle efter med vand igen.

Ved at følge vores tre tips kan du let være med til at øge levetiden for din Miin Bottle vandflaske - samtidig med at du kan holde hygiejnen helt i top!


Har du selv et par gode tips og tricks du gerne vil dele med os?
Del dem med os på Facebook eller Instagram og giv inspirationen videre.

 

Miin Bottle vandflaske i Teaktræ design holdt i hånden

Miin Bottle logo

___________________________________________

Vil du også være sikker på at være opdateret med nyt om Miin?
Så følg Miin Bottle på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook eller Instagram ikonet nedenunder.

 

   Det bedste,
   Miin Bottle Teamet