Gratis fragt ved køb over 350 kr. (fragt fra kun 25 kr.) 🚚

5 fordele ved at bruge en genanvendelig vandflaske i 2021


Læs med og bliv klogere på:
5 fordele ved at bruge en genanvendelig vandflaske i 2021.

Flere og flere plastikflasker bliver hvert år købt og smidt ud igen. Det forventes endda at der i 2021 vil blive købt mere end 500 milliarder plastik flasker på verdensplan.
Her i Miin Bottle teamet tror vi stærkt på at vi kan være med til at gøre en forskel, men vi er også overbevist om at store ændringer kræver at vi tager små skridt ad gangen.

Genanvendelig drikkedunk i Teaktræ design fra Miin Bottle ligger ned på græs

Ved at skifte plastikflasker ud med en genanvendelig vandflaske kan du allerede selv gøre en forskel, men det ved du garanteret allerede. Der er nemlig mange fordele forbundet med at bruge en genanvendelig vandflaske frem for plastik flasker, både for miljøet, klimaet og især for dit eget helbred og din krop. Især fordi der nu er flere muligheder for at shoppe et smart design end nogensinde før - heriblandt et smart Miin Bottle design - som også er et godt tip til at drikke mere vand i løbet af dagen.

Vi har samlet 5 fordele ved at bruge en genanvendelig vandflaske som måske kan få dig over på den anden side hvis du endnu ikke er med på den genanvendelige båd... lad os dykke ned i dem:

1) Vælg dit yndlingsdesign blandt mange forskellige designs og fuldend DIN stil.

Vi ved godt at det ikke kun handler om hvordan vandflasken ser ud, men fordelen ved at kunne vælge sit eget favorit design er selvfølgelig værd at bemærke. Du kan vælge lige nøjagtigt det design du synes passer til DIN stil og dermed gøre det mere interessant at holde dig hydreret i løbet af dagen. Derudover bliver du en del af en bevægelse af danskere som går mere og mere op i deres helbred og velvære, men som samtidigt tænker på miljøet. Det viser sig for eksempel også ved at flere og flere danskere skifter plastikposen ud med et plastik frit alternativ.

2) Genanvendelige vandflasker i rustfri stål er bedre for dig.

Ved at drikke rent vand fra en genanvendelig vandflaske i rustfri stål frem for plastik flasker undgår du skadelige kemikalier og biprodukter som ofte findes i plastik. Genanvendelige vandflasker fra Miin Bottle er for eksempel 100% fri for BPA så man lettere kan nyde sit rene vand med ren samvittighed. Derudover kan du være med til at minimere spild, hvilket føles godt på ens mentale helbred. Det kender vi selv her i Miin Bottle teamet!

En genanvendelig vandflaske gør det også lettere for rigtig mange danskere at få drukket mere vand i løbet af dagen fordi vaner kan være lettere at starte (og holde) med en smart genanvendelig vandflaske. Vand er vigtigt for kroppen, derfor kan en genanvendelig vandflaske også hjælpe dig med at få 100% udbytte af de fordele som er forbundet med at holde sig hydreret i løbet af dagen.

3) Den genanvendelige vandflaske er den prisbevidste løsning på langt sigt.

Genanvendelige vandflasker har oftest en højere pris en plastik flasker med vand. Heldigvis er den genanvendelige vandflaske en engangsinvestering i et produkt som bør holde mange år frem i tiden.

Plastikflasker er derimod et engangsprodukt som kun bør bruges én enkelt gang, især fordi det anbefales at man ikke genopfylder plastikflasker. Vælg derfor den langsigtede prisbevidste løsning samtidig med at den genanvendelige vandflaske også ser langt smartere ud!

4) Genanvendelige vandflasker er bedre for miljøet

For rigtig mange danskere er denne årsag den væsentligste til at erstatte plastikflasken med drikkedunken i rustfri stål. Miljøet får en kæmpe fordel hver gang en dansker vælger en genanvendelig vandflaske frem for plastikflasken. Det skyldes primært to årsager:

For det første (1) kræver det langt mindre olie at producere en genanvendelig vandflaske end det kræver at producere plastikflasker.

For det andet (2) er det påvist at genanvendelige vandflasker beskytter havlivet langt bedre. Plastforurening i havene er et stort problem som Miin Bottle også ønsker at bidrage til igennem The Ocean Cleanup - en sag der lægger os meget nær.

5) Drik hvad du vil, når du vil, og hvordan du vil!

Genanvendelige vandflasker er sjældent begrænset til kun at kunne indeholde vand. Rigtig mange genanvendelige vandflasker her i 2021 kan nemlig også sagtens bruges til at drikke alverdens andre drikke. Er du for eksempel til kaffe? så fyld din genanvendelige vandflaske op med varm kaffe som du kan have lige ved hånden hele dagen! Sørg dog for at du ikke glemmer at drikke vand til også, og så vær opmærksom på at det også kan være en rigtig god idé at rense sin genanvendelige vandflaske regelmæssigt.

En Miin Bottle rengøres for eksempel helst efter at der har været kaffe i.

Find din egen personlige favorit.

3 genanvendelige vandflasker i rustfri stål fra danske Miin Bottle

Har du allerede en genanvendelige vandflaske? Super! Vi er sikre på at du er rigtig glad for den.

Leder du stadigvæk efter en genanvendelig vandflaske? Tag et kig i Miin Bottle shoppen og find det design du synes bedst fuldender DIN egen personlige stil.

 

Miin Bottle logo___________________________________________

Vil du også være sikker på at være opdateret med nyt om Miin?
Så følg Miin Bottle på Facebook eller Instagram.

   Det bedste,
   Miin Bottle Teamet