Gratis fragt ved køb over 350 kr. (fragt fra kun 25 kr.) 🚚

Må jeg komme en Miin vandflaske i opvaskemaskinen?


Vi får ofte spørgsmål om hvorvidt en Miin Bottle vandflaske må komme ind i ens opvaskemaskine - og må den så det? Det korte svar til spørgsmålet er "nej".

Årsagen er simpelthen at designet på din vandflaske med tiden vil gå hen og tage skade, mens den rustfri stål sagtens ville kunne klare din opvaskemaskine. En af fordelene ved en genanvendelig vandflaske er trods alt at man kan bruge den igen og igen, derfor anbefaler vi også at man tager god hånd om sin Miin Bottle vandflaske så den bliver ved med at føles som ny mange år frem i tiden.

Det betyder også at vi anbefaler alle at vaske sin Miin vandflaske i hånden med lunkent eller varmt vand, og samtidigt benytte en smule sæbe af og til - alt afhængigt af hvor ofte man bruger sin vandflaske. Derudover har vi i 2020 introduceret et helt nyt tilbehør som gør det lettere og mere effektivt at rengøre sin Miin Bottle vandflaske i hånden. Tilbehøret kalder vi for en flaskerenser og kan med fordel bruges som tilbehør til sin Miin Bottle for at gøre rengøringen mere effektivt.
Derudover vil det for langt de fleste være nok at vaske sin Miin vandflaske med sæbe et par gange om måneden, men det kan naturligvis variere.

Derudover kan man jo let skylle indersiden af sin drikkedunk og sagtens nøjes med at tørre ydersiden af med en klud eller et stykke køkkenrulle for eksempel.

Vi har desuden lavet en video på Instagram som viser hvordan man let kan vaske sin Miin vandflaske i hånden. Hurtigt, nemt og enkelt 😊

Er du stadigvæk i tvivl om noget, eller har du andre spørgsmål til os angående andet en rengøring må du meget gerne kontakte os så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi forsøger altid at give en helt igennem gennemført kundeoplevelse så du forhåbentligt vil opleve 100% tilfredshed med dit køb af en Miin Bottle.


Miin Bottle logo___________________________________________________

Vil du også være sikker på altid at være opdateret med nyt om Miin?
Følg os på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook- eller Instagram-ikonet nedenunder. 
 
   De bedste hilsner,
   Miin Bottle Teamet