Gratis fragt ved køb over 350 kr. (fragt fra kun 25 kr.) 🚚

Mere Miin. Mindre Plastik.


Det er efterhånden gået op for de fleste danskere at plastik i naturen er et alvorligt problem.

Som du garanteret allerede ved, så er Miin Bottle er et dansk selskab som skaber en mere miljøvenlig og genanvendelig vandflaske i rustfrit stål. Samtidigt er alle vores designs 100% fri for BPA hvilket gør at en Miin Bottle vandflaske kan bruges som et alternativ til en traditionel drikkedunk. Det er der mange fordele ved, blandt andet at man igennem genanvendelige vandflasker bidrager til at reducere plastforbrug og at man lettere kan gøre det til en vane at drikke mere vand, som er enormt sundt for en selv og sin krop.

Det er vores mission at bidrage til en bedre verden med mindre plast. Derfor har vi forsøgt at skabe hver eneste Miin Bottle flaske i et cool og moderne design der kan holde vand iskoldt i 24 timer - takket være vores unikke Miin teknologi. Målet med dette er at flere danskere vil ændre deres vaner fra at købe plastflasker til at købe genanvendelige vandflasker i stedet for. Denne udvikling ønsker vi at bidrage til og det forsøger vi at gøre ved at alle vores designs både skal se godt ud - og gøre det godt.

Derudover har vi valgt at sende alle vores flasker med posten ved at vores dygtige team pakker alle ordrer ned i papkasser af genbrugeligt materiale

Vi håber derfor på at alle Miin Bottle ejere vil bidrage med at genbruge materialerne efter man har modtaget og pakket sin ordre ud.
Forhåbentligt kan vi dermed sammen bidrage til en verden hvor vi tager en lille smule mere hensyn til naturen, i en smuk kombination med moderne og stilfulde vandflasker der passer til enhver anledning.

Derfor siger vi: "Mere Miin. Mindre plastik."

 - Shop din nye Miin Bottle vandflaske nu eller læs nogle af de mange anmeldelser af Miin Bottle.

Vi støtter miljøvenlig pakning logo badge

_________________________________________________________________
Vil du også være sikker på altid at være opdateret med nyt om Miin?
Følg os på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook- eller Instagram-ikonet nedenunder - her poster vi altid spændende nyheder. 
 
   Det bedste,
   Miin Bottle Teamet