Gratis fragt ved køb over 350 kr. (fragt fra kun 25 kr.) 🚚

Miin Bottle vandflaske med ombord på flyet


Vi forstår godt hvis man er i tvivl om hvorvidt man må medbringe sin genanvendelige vandflaske ombord på flyet. Derfor har vi her i Miin Bottle teamet sat os ned for at give dig svaret - kort og enkelt.

Må man have sin Miin Bottle vandflaske med ombord på flyet?

Af og til får vi spørgsmålet “må man tage sin Miin Bottle vandflaske med ombord på flyet?”. Derfor vil vi gerne sikre os at alle Miin Bottle elskere kender svaret - og ja det må man godt 😊
| Miin Bottle | Flaske med i håndbagage ombord på fly


Miin Bottle er meget populær blandt rejsende danskere fordi flasken netop passer perfekt i tasken eller kufferten og derfor garanterer vi altid for at svaret er: Ja!

Så bare rolig, en af fordelene ved vores genanvendelige vandflasker er altså at vi har sørget for at du altid kan være sikker på at du gerne må have din Miin vandflaske med i din håndbagage, igennem sikkerhedskontrollen og op i flyet når du skal ud at flyve - bare du selv lige selv husker at tømme den for vand inden du går igennem sikkerhedskontrollen - Bon Voyage!

Skal du ud at rejse, så kan du med fordel også dele dine oplevelser med #miinexperience.

Har du brug for noget mere inspiration eller vil du gerne læse nogle flere anmeldelser af Miin Bottle, så anbefaler vi at du tjekker Miin Bottle ud på Facebook eller Instagram via linket nedenfor.

Miin Bottle logo_________________________________________________________________

Vil du også være sikker på at være opdateret med nyt om Miin?
Så følg os på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook- eller Instagram-ikonet nedenunder - her poster vi de mest spændende nyheder. 
 
   De bedste hilsner,
   Miin Bottle Teamet