Gratis fragt ved køb over 350 kr. (fragt fra kun 25 kr.) 🚚

NYHED: Kool Kaktus! 🌵


 

Endelig kan vi præsentere vores nyeste design: Kool Kaktus! 🌵 

Kool Kaktus har været længe undervejs, og vi ved at der er mange som har ventet spændt på at se vores nyeste design - så her er det så!
Vi er i Miin Bottle teamet blevet inspireret af vores Flora design som også er lavet med en hvid baggrund og motiver på den hvide baggrund.
På vores nye Kool Kaktus design har vi valgt at kombinere blå kaktus motiver med lidt mere klassiske grønne kaktus motiver, som giver et helt fantastisk look.

Mangler du endnu en Miin vandflaske til samlingen, så er Kool Kaktus helt sikkert noget for dig, uanset om du skal bruge din vandflaske til træning, i hverdagen eller på arbejdet. Hvis du endnu ikke har fundet dit favorit Miin design, så håber vi helt sikkert på at vores trendy og helt nye Kool Kaktus design kan inspirere dig til at starte ud med 🙏 

Derudover har vi også et nyt tilbehør klar, som passer perfekt til alle vores BPA frie vandflasker. Vi kalder tilbehøret for 'Miin Sportslåg' og sportslåget kan bruges som et ekstra tilbehør sammen med din Miin vandflaske. Fordelen ved sportslåget som tilbehør er at man ikke behøver at skrue låget af sin Miin vandflaske for at drikke. Det kan for eksempel være smart hvis man træner og man hellere blot vil drikke direkte fra sportslåget, eller hvis man kører bil og ikke ønsker at skrue låget af og på. I øjeblikket sælger vi ikke Sportslåget separat, men muligheden for at købe sit Sportslåg sammen med sin Kool Kaktus vandflaske er jo helt perfekt. 

Vi håber på at både Kool Kaktus og Miin Sportslåg bliver taget godt imod 😊 

Trustpilot Miin Bottle

Miin Bottle logo

________________________________________________________________

Vil du også være sikker på at være opdateret med nyt om Miin?
Følg Miin på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook- eller Instagram-ikonet nedenunder - det er her vi poster det nyeste nye.
 
   De varmeste hilsner
   Miin Bottle Teamet