Gratis fragt ved køb over 350 kr. (fragt fra kun 25 kr.) 🚚

Nyt design: OceanX ☀️🌊


Her i Miin teamet er vi blevet inspireret til at skabe et nyt design - vi kalder det OceanX!

Designet er skabt på en hvid baggrund med blå vanddråber som skal forestille at dryppe nedad, eller løbe ned langs siden af vandflasken. Vi er blevet specielt inspireret af vand og bølger i dette design og så er vi overbevist om at vi kan være med til at gøre en forskel i forhold til plastik forureningen i verdenshavene. Miin har nemlig valgt at donere en del af overskuddet fra salget af OceanX til The Ocean Cleanup

The Ocean Cleanup blev stiftet i 2013 og målet er gradvist at fjerne plastik fra verdenshavene ved hjælp af moderne teknologi. Miin Bottle er glade for at vi er i stand til at donere en del af salget af OceanX til dette projekt, og vi håber samtidigt på at vi kan være med til at skabe mere opmærksomhed omkring projektet på denne måde igennem det flotte OceanX design.  

Udover at vi er i stand til at bidrage til The Ocean Cleanup, så er vi her i Miin Bottle er rigtig glade for at vi nu i snart i 1 år har været med til at sælge genanvendelige vandflasker, som forhåbentligt også har bidraget til at færre og færre engangs-plastikflasker bliver købt og smidt ud. 

Som noget helt nyt har vi også valgt at tilføje karabinhager til vores sortiment. En Miin Karabinhage kan bruges samme med sin Miin Bottle vandflaske når man skal transportere sin flaske fra det ene sted til det andet i sin drikkedunk der holder vandet koldt i 24 timer. Karabinhagen har været efterspurgt længe og den er specielt rigtig god hvis man gerne vil have sin Miin vandflaske hængende på sin taske.
Find din nye favorit vandflaske og husk din karabinhage så du er klar til helt nye eventyr - og del dem med #miinexperience.

God sommer fra Miin Bottle teamet! ☀️ 

Trustpilot Miin Bottle

Miin Bottle logo

________________________________________________________________

Vil du også være sikker på at være opdateret med nyt om Miin?
Følg Miin på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook- eller Instagram-ikonet nedenunder - det er her vi poster det nyeste nye.
 
   De varmeste hilsner
   Miin Bottle Teamet