Gratis fragt ved køb over 350 kr. (fragt fra kun 25 kr.) 🚚

Nyt Design: Pink Marmor


Miin Bottle teamet har ventet spændt på at kunne præsentere vores nyeste design - Pink Marmor - som nu er det 3. design i 'Marmor' rækken.

Vi er sikre på at dette design i Pink Marmor bliver et sikkert hit!
Pink Marmor er lavet i et skinnende marmor design, på samme måde som Sort Marmor og Calacatta Marmor som er de to andre designs i Marmor kategorien.

Forskellen er at vi ved Pink Marmor har forsøgt at skabe et design som er lidt mørkere i toppen af flasken ved flaskehalsen, og som fremstår mere skinnende længere nede på flasken. Det er helt sikkert en must-have vandflaske til de lidt mere trendy som gerne ville skille sig ud og stadigvæk have en vandflaske der holder vandet koldt i 24 timer

Vi håber at vores Miin Pink Marmor vandflaske bliver taget godt imod, og vi er spændt på at se en masse billeder på sociale medier - husk du kan dele dine oplevelser med #miinexperience. 
Derudover har vi nu også to tilbehør, som kan kombineres med sin Miin vandflaske, uanset hvilket design man vælger. Vi har bl.a. et Miin Sportslåg klar som er perfekt til den lidt mere aktive type der gerne vil brug sin flaske til træningen, og som gerne vil have et låg man er fri for at skrue af og på. Hvis man derimod gerne vil have et tilbehør til sin Miin vandflaske, som gør det nemmere at transportere sin flaske, så har vi også Miin Karabinhage klar som netop er helt perfekt til at transportere sin vandflaske med.

Vi anbefaler at læse nogle af vores kunders anbefalinger af Miin Bottle da vi altid gør alt hvad vi kan for at levere en 100% gennemført kundeoplevelse - hver gang.

________________________________________________________________

Vil du også være sikker på at være opdateret med nyt om Miin?
Skynd dig at følg Miin på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook- eller Instagram-ikonet nedenunder - det er her vi poster det nyeste nye. 
 
   De varmeste hilsner
   Miin Bottle Teamet