Gratis fragt ved køb over 350 kr. (fragt fra kun 25 kr.) 🚚

Tre nye designs - NU i vores shop


Vi har været meget spændt på at præsentere tre nye designs til jer!
Herunder kan du få et indblik i hvilke tanker vi har gjort os om vores tre nye designs, og samtidigt finde din nye vandflaske i dit yndlingsdesign.

Sort Marmor har vi lavet med inspiration fra vores vandflaske i Calacatta Marmor design, som blev en af vores mest populære flasker få uger efter vi lancerede den. Vi blev inspireret af at lave en flaske i et marmor design, som skulle være endnu mere elegant - og vi synes selv at vi har ramt helt rigtigt!

Baby Pink er den anden flaske som vi har skabt i en lidt mere neutral pink, så man sagtens kan bruge flasken til enhver anledning. Uanset om vandflasken skal med i fitness, eller om den skal med på jobbet, så var vores mål med denne vandflaske at ramme et design som man sagtens kan være bekendt at have med sig - uanset hvor man skal hen i verden.

Sommeren nærmer sig, om med inspiration fra det har vi skabt vores tredje design, som vi har valgt at kalde for Flora. Flora er designet med blomster på en hvid baggrund. Blomsterne er i forskellige farver, og passer perfekt sammen med den hvide baggrund. 

Vi er super tilfredse med de tre nye designs, og vi håber på at I vil tage godt imod dem allesammen 😊 

Hvis du allerede har en Miin vandflaske, så del dine oplevelser med os på @miinbottle med #miinexperience.

Hvis du ikke lige har fået købt din nye vandflaske i dit yndlingsdesign endnu, så hop ind på vores shop og find det design som du synes passer aller bedst til din stil!

Uanset hvilket design du vælger, så er der selvfølgelig altid gratis fragt på 1-3 dage i hele Danmark. Vi sender også alle vores vandflasker i papkasser af primært genbrugsmateriale, og vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at du bliver 100% tilfreds med din nye vandflaske!

________________________________________________________________

Vil du også være sikker på at være opdateret med nyt om Miin?
Skynd dig at følg Miin på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook- eller Instagram-ikonet nedenunder - det er her vi poster det nyeste nye. 
 
   De varmeste hilsner
   Miin Bottle Teamet